Passie voor vloerkleden

Het bedrijf is in 2006 opgericht en heeft zich dat moment gefocust op het aanbieden van online vloerkleden tegen betaalbare prijzen op de Nederlandse markt. Wij zijn met veel enthousiasme en vooral met passie begonnen om de klanten de hoogste service aan te bieden door snelle levering van de vloerkleden. Bestellen voor 12.00 uur is de volgende in huis (met uitzondering op zondag).
Hoogwaardige vloerkleden tegen betaalbare prijzen
We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het kopen en leveren van hoogwaardige vloerkleden. Wij zijn inmiddels de vloerkledenspecialist van Nederland en we zijn trots dat we al duizenden tevreden klanten hebben geholpen met het vinden van de juiste vloerkleed. 
 
Trendy vloerkleden voor elk soort interieur
Als vloerkledenspecialist hebben wij een breed assortiment vloerkleden. We hebben vloerkleden voor elke woonstijl. Denk aan Vintage vloerkleden, Klassieke vloerkleden en kindervloerkleden er is voor ieder wat wils. Een vloerkleed is de basis voor een woonkamer, eetkamer, slaapkamer of tuin. Zie hier onze nieuwe collectie. Laat u inspireren en kijk rustig rond in onze webwinkel. 
 
Uw voordelen bij vloerkleedzaak.nl 

·       Wij vinden dat u als klant uw bestelling zo snel mogelijk moet ontvangen. Wij hebben grote keuze uit vloerkleden die direct uit voorraad leverbaar zijn.
·       U krijgt gratis verzending bij aankoop vanaf 75. Euro. Zo is winkelen leuk!
·        Uw tevredenheid is voor ons belangrijk. Is de aankoop van uw vloerkleed niet wat u zocht? Geen probleem, ruilen mag binnen 14 dagen. 
·       Teruggaverecht: U krijgt gegarandeerd met geld terug garantie. Als u aankoop niet is wat het moet zijn. 

Klanttevredenheid
We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent als u een vloerkleed bij ons koopt. Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent. Neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan de website en zullen wij binnen 24 uur reageren.